En els seus inicis, la sèrie es va anomenar Star Trek: New Voyages, com a referent dels nous viatges de la nau esteŀlar Enterprise. Els episodis sota aquesta denominació són els següents:
EPISODI PILOT (0) (Data esteŀlar: 6010.1)
PODRIA PASSAR
(COME WHAT MAY)
Escrit i dirigit per Jack Marshall
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 16 de gener del 2004

La nau esteŀlar USS Enterprise, comandada pel capità James T. Kirk, acudeix en auxili de la colònia Primus IV que ha estat atacada per una enorme nau alienígena. En el transcurs de les investigacions, els sensors detecten una altra nau molt més petita que s’ha enfrontat a ella i ľha fet fugir. Quan aconsegueixen transportar dos membres ďaquesta segona nau a bord, comencen a succeir estranyes visions del futur per part de la tripulació de ľEnterprise.

Actors convidats: Eddie Paskey (Almirall Leslie), John Winston (Capità Jefferies), Andrea Ajemian (Onabi)
EPISODI 1
PRIMERA VICTÒRIA
(IN HARM’S WAY)
Escrit per Erik Korngold i Max Rem / Dirigit per Jack Marshall
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 8 ďoctubre del 2004

La línia temporal ha estat modificada quan una Màquina del Judici Final ha anat enrere en el temps. Allà, la Màquina del Judici Final ha destruït diversos planetes, ha fabricat més màquines del Judici Final, i ha començat el que ara es coneix amb el nom de Guerres del Judici Final. El capità Kirk, al comandament de la USS Farragut, és enviat al passat per evitar que això succeeixi i així poder salvar el futur.

Actors convidats: William Windom (Matthew Decker), BarBara Luna (Veronica), Malachi Throne (Korogh i Comodor José Mendez [veu]), John Carrigan (Kargh), Kurt Carley (Capità Christopher Pike), Becky Bonar (Dra. Ann MacGregor)
EPISODI 2 (Data esteŀlar: 6031.2)
SERVIR FINS AL FINAL
(TO SERVE ALL MY DAYS)
Escrit per D.C. Fontana / Dirigit per Jack Marshall i Erik Goodrich
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 23 de novembre del 2006 (edició especial: 1 de maig del 2008)

Un grup de klingons estan planejant expandir el seu territori, però mentre ľequip està fent tot el possible per aturar els invasors, el tinent Pavel Chekov ha de lluitar contra els seus propis dimonis, quan una antiga malaltia el fa envellir a un ritme alarmant.

Actors convidats: Walter Koenig (Pavel Chekov), Mary Linda Rapelye (Ambaixadora Morgan), John Carrigan (Kargh)
EPISODI 3 (Data esteŀlar: 6283.4)
UNA VIDA PER RECORDAR
(WORLD ENOUGH AND TIME)
Escrit per Marc Scott Zicree i Michael Reaves / Dirigit per Marc Scott Zicree
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 23 ďagost del 2007

Després ďuna fallida per part dels romulans ďuna nova arma, ľEnterprise queda atrapada dins una esquerda interdimensional. El tinent Sulu i una altra companya de tripulació són enviats on ara hi ha les restes de les naus romulanes. Ľanomalia provoca un mal funcionament del transportador, que farà que en Sulu torni 30 anys més vell… i amb una filla.

Actors convidats: George Takei (Hikaru Sulu), Grace Lee Whitney (Janice Rand), Majel Barrett Roddenberry (Veu de ľordinador), Christina Moses (Alana Sulu), Lia Johnson (Lisa Chandris), Mimi Chong (Demora Sulu)
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.