DIARI D’ABORD DE PHASE II

Star Trek: Phase II (abans Star Trek: New Voyages) és una sèrie web de caràcter independent que produeix nous episodis de la clàssica Star Trek. Continuant amb la quarta i cinquena temporades de la sèrie original, ľequip de New Voyages/Phase II filma les històries no explicades de la nau USS Enterprise, el capità Kirk i la seva tripulació amb la intenció ďomplir els anys que falten de la missió original de cinc anys, i enllaçar-ho finalment amb Star Trek: The Motion Picture. Els integrants de Star Trek: Phase II són un grup de fans que s’han unit per amor a ľèpoca clàssica de Star Trek amb el propòsit de divertir-se mentre creen nous episodis. És la meta de Star Trek: Phase II per donar suport i promoure la franquícia de Star Trek de CBS / Paramount donant als aficionats una manera activa de continuar el seu interès per la clàssica sèrie de Star Trek
Doblatge en català de la primera escena de ľepisodi "UNA VIDA PER RECORDAR"
En James Cawley és un gran Trekkie de Ticonderoga (Nova York) que ha estat recollint attrezzo i vestuari de la sèrie original de Star Trek des de 1997. La seva atenció pels detalls li va valer per traballar com a auxiliar del dissenyador de vestuari William Ware Theiss a Star Trek: La Nova Generació. Theiss va proporcionar a Cawley moltes fonts materials originals de ľantiga sèrie de Star Trek, inclosos els patrons de vestuari i la majoria de plànols del conjunt de la nau espacial Enterprise original, a principis dels anys 90. Aquests plànols van ser utilitzats per construir recreacions gairebé perfectes dels escenaris de la sèrie original en un concessionari de cotxes abandonat a Port Henry, Nova York, pagant-s’ho ell mateix de la seva pròpia butxaca. Els aficionats que formen part de la producció ajuden amb les despeses de manteniment i ďactualització dels escenaris.

Ben aviat es va fer un bon ús ďaquests escenaris. Cawley i altres seguidors de Star Trek es van reunir per començar a filmar Star Trek: New Voyages, una sèrie ďinternet sense ànim de lucre que té lloc durant el quart any de la missió de cinc anys de la USS Enterprise al comandament del capità Kirk. Ľepisodi pilot, "Come What May" (Podria passar), va ser filmat el 2003 i llançat el gener del 2004. Cawley va deixar a la Paramount part dels escenaris i alguns dels vestits per utilitzar-los en un episodi de la sèrie Star Trek: Enterprise (és per això que a ľepisodi "ĽAenar" ďaquesta sèrie s’esmenta una nau que es diu Ticonderoga, igual que el nom del poble ďon prové en James Cawley, com a senyal ďagraiment).
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.
Cawley produeix New Voyages a través de Retro Films / Cawley Entertainment Company, finançant el projecte amb els diners que guanya de la seva exitosa carrera com a un dels imitadors ďElvis Presley més importants del país. CBS Studios, que actualment posseeix els drets de Star Trek, permet la producció de la sèrie (i qualsevol material creat per molts altres fans) sempre i quan la sèrie no n’obtingui cap tipus de benefici.