AXANAR
(AXANAR)
Escrit per Alec Peters, John Kelley i Dave Galanter / Dirigit per Christian Gossett
En fase de pre-producció.

"Axanar" té lloc 21 anys abans de la missió de 5 anys del capità Kirk. És la història d'en Garth d'Izar, el llegendari capità de la Flota Estel·lar, l'heroi del capità Kirk i un model per a tota una generació d'oficials de la Flota Estel·lar. En Garth va cartografiar més planetes que qualsevol altre capità i va ser l'heroi de la batalla de Axanar i les seves gestes són de lectura obligatòria a l'Acadèmia. Aquesta és la història d'en Garth i la seva tripulació durant la Guerra dels Quatre Anys, una guerra amb l'Imperi Klingon que gairebé va esquinçar la Federació del tot, i la seva victòria va solidificar la Federació i va permetre de convertir-se en l'entitat que coneixem a l'època d'en Kirk.

Som a l'any 2245, quatre anys en guerra amb els klingons.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.