EPISODI 1 (Data esteŀlar: 6147.3)
PELEGRÍ DE ĽETERNITAT
(PILGRIM OF ETERNITY)
Escrit per Vic Mignogna i Jack Marshall / Dirigit per Vic Mignogna
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 26 de maig del 2013

Els déus de ľOlimp eren en realitat extraterrestres. Van abandonar la humanitat fa ja molts segles perquè aquesta havia deixat de creure en ells, però no ľhan oblidat mai. Quan ľEnterprise es troba amb una anomalia, ľalienígena anomenat Apoŀlo de la mitologia grega que va intentar esclavitzar la tripulació a Pollux İV, apareix a bord de ľEnterprise molt més vell i malalt. En Kirk haurà de decidir què fer amb ell per salvar-lo o deixar-lo morir, ja que ľApoŀlo diu que ľúnica manera per sobreviure és quedar-se en un planeta amb una civilització primitiva. Però ľScotty pensa que ľApoŀlo només vol tornar a ser un déu i dominar una altra espècie.

Actors convidats: Michael Forest (Apoŀlo), Diana Hale (Atena), Doug Drexler (Paladí), Jamie Bamber (Sr. Simone), Marina Sirtis (Veu de ľordinador)
EPISODI 2 (Data esteŀlar: 6454.1)
LOLANI
(LOLANI)
Escrit per Vic Mignogna i Huston Huddleston / Dirigit per Chris White
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 8 de febrer del 2014

Una noia esclava ďOrió anomenada Lolani, supervivent ďuna nau teŀlarita, posa al capità Kirk i a la seva tripulació en un dilema moral sobre la seva llibertat. Es descobreix que dos dels membres de la tripulació van morir en un tiroteig mentre que el tercer, el propietari de la Lolani, va morir a causa ďun tall a la gola per una daga que és propietat de la seva esclava. La Lolani implora a ľequip de ľEnterprise de no retornar-la al seu amo anterior, un traficant ďesclaus ďOrió anomenat Zaminhon, però la Flota Esteŀlar no està disposada a arriscar-se a un incident diplomàtic interesteŀlar amb el poble ďOrió i ordena al capità per retornar la Lolani a en Zaminhon.

Actors convidats: Lou Ferrigno (Zaminhon), Fiona Vroom (Lolani), Erin Gray (Comodor Gray), Daniel Logan (Alferes Tongaroa)
EPISODI 3 (Data esteŀlar: desconeguda)
LA REVOLTA DE ĽIMPERI
(FAIREST OF THEM ALL)
Escrit per Vic Mignogna / Dirigit per James Kerwin
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 5 de juny del 2014

Al món paraŀlel, ľSpock ha ďenfrontar-se a una elecció que determinarà el futur de ľImperi Terrà. ĽSpock decideix fer un motí a ľISS Enterprise a la recerca de la pau.

Aquesta és una continuació de ľepisodi 39 (Mirall, mirall) de la sèrie original.

Actors convidats: Asia DeMarcos (Marlena Moreau), Kipleigh Brown (Smith), Bobby Clark (Líder del consell Tharn), Bobby Quinn Rice (Peter Kirk), Michael Dorn (Veu de ľordinador)
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.
EPISODI 4 (Data esteŀlar: 6182.3)
EL LLIRI BLANC
(THE WHITE IRIS)
Escrit per Vic Mignogna i Chris White / Dirigit per James Kerwin
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 29 de maig del 2015

El capità Kirk es tortura pel sentiment de culpa ďalguns dels seus actes del passat, mentre que Calcis, un planeta que vol unir-se a la Federació, es troba en perill ďun atac amb míssils llançats pel seu planeta bessó Erètria.

En aquest capítol apareixen les noies que en Kirk es va enamorar durant la seva vida i van morir. A més, el primer minstre del planeta Calcis és interpretat per en Colin Baker, conegut per interpretar la sisena encarcació del Doctor a la sèrie de ciència-ficció britànica Doctor Who.

Actors convidats: Colin Baker (primer ministre del planeta Calcis), Nakia Burrise (Nakia), Adrienne Wilkinson (Edith Keeler), Tiffany Brouwer (Miramanne), Gabriela Fresquez (androide Rayna)
EPISODI 5 (Data esteŀlar: 6202.1)
LA GUERRA DE ĽORDINADOR
(DIVIDED WE STAND)
Escrit per Vic Mignogna i Chris White / Dirigit per James Kerwin
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 26 de setembre del 2015

Quan un estrany virus entra a ľordinador de ľUSS Enterprise, el capità James T. Kirk i el doctor Leonard McCoy es troben de sobte atrapats en el passat enmig ďuna batalla de la Guerra Civil dels Estats Units del segle 19, mentre que el virus alienígena amenaça ľEnterprise.

Actors convidats: Martin Bradford (Doctor M’Benga), Scotty Whitehurst (Billy Palmerton), Greg Dykstra (Doctor Heath), Blaque Fowler (Home vell)
EPISODI 6 (Data esteŀlar: 6257.4)
VINE SENSE EL TEU DRAC
(COME NOT BETWEEN THE DRAGONS)
Escrit per Greg Dykstra, James Kerwin i Vic Mignogna / Dirigit per Julian Higgins
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 28 de maig del 2016

Una criatura amb problemes perfora el casc de ľEnterprise, enfrontant la tripulació contra un perseguidor que intenta destruir aquesta criatura i llança ones ďenergia a la nau fent que la tripulació es torni agressiva.

Actors convidats: Gigi Edgley (Eliza Tylor), Kipleigh Brown (Smith)
EPISODI 7 (Data esteŀlar: 6295.3)
ABRAÇANT ELS VENTS
(EMBRACING THE WINDS)
Escrit per James Kerwin i Vic Mignogna / Dirigit per James Kerwin
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 3 de setembre del 2016

Actors convidats: Clare Kramer (comandant Diana Garret), Erin Gray (almrall Laura Gray), Beau Billingslea (almrall vulcanià Stomm)
B
EPISODI 8 (Data esteŀlar: 6563.4)
ĽALTRE KIRK
(STILL TREADS THE SHADOW)
Escrit per James Kerwin i Vic Mignogna / Dirigit per Julian Higgins
Subtítols en català: Josep Maria 21.
Data de llançament: 2 ďabril del 2017

ĽEnterprise arriba fins a una anomalia al sistema Cressida on hi descobreix ľUSS Defiant (NCC-1764), que fa un any estava entrant i sortint de la nostra realitat i més tard havia desaparegut misteriosament. Quan hi van a la nau per investigar, hi troben un doble del capità Kirk molt més vell i congelat en un tub criogènic…

Actors convidats: Rekha Sharma (Avi Samara), Kipleigh Brown (Smith)

Subtítols en CATALÀ
pendents ďafegir…