GARTH D'IZAR Alec Peters
L'Alec Peters interpretarà el capità Garth d'Izar. L'Alec va ser nomenat arxiver el 2011 per l'Arxiu de Star Trek de la CBS, treballant en diverses gires d'exhibició de Star Trek. Les seves responsabilitats eren la cura dels accessoris i dels models de l'estudi que encara posseïa la CBS i que s'exibien a les gires des del 2006. Abans del seu nomenament, l'Alec ja havia estat oficialment encarregat per la CBS l'any 2010 amb la subhasta dels objectes d'exhibició de la ja desapareguda Star Trek: The Experience Exhibition, a Las Vegas.
KHARN Richard Hatch
El paper de l'antagonista de l'Imperi Klingon serà interpretat per en Richard Hatch. En Hatch és un actor, escriptor i productor, més conegut pel seu paper del Capità Apollo a la sèrie de televisió "Galactica: Estrella de Combat" original, i també com a Tom Zarek al remake de Galactica del 2003. És l'únic actor que apareix a les dues sèries. També havia aparegut com a actor invitat a les sèries "Vacaciones en el Mar", "Hotel" i "Dinastía".
En John Kelley repetirà el seu paper de Star Trek: Phase II com al Dr. McCoy en una vinyeta situada a l'era de la Sèrie Original de Star Trek, però no apareixerà a la pel·lícula principal d'Axanar. Altres actors de Phase II apareixeran a les dues vinyetes de l'època d'en Kirk. Tot i que s'ha dit que en James Cawley interpretarà en James T. Kirk, és molt possiblement que aquest paper recaigui amb en Brian Gross, que és qui actualment l'interpreta a Star Trek: Phase II.

L'equip d'Axanar té l'objectiu de fer la seva producció "èpica" i esperen incloure altres importants personatges de la saga de Star Trek. En Peters ha desvetllat que veurem Soval retirar-se i lliurar les regnes de l'ambaixada de Vulcà a un jove Sarek. Altres papers inclouran a un jove tinent Chang, així com el capità Robert April, el primer capità de la nau USS Enterprise.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.