EPISODI PILOT (Data esteŀlar: desconeguda)
RENEGATS
(RENEGADES)
Escrit per Jack Trevino i Ethan H. Calk / Dirigit per Tim Russ
Subtítols en català: —
EN PRE-PRODUCCIÓ

Han passat deu anys des que la Voyager va tornar del Quadrant Delta, i la Federació es troba en crisi. Els principals proveïdors de cristalls de diliti de la Federació estan desapareixent. Ľespai i temps s’han plegat al voltant de diversos planetes, aïllant-los de manera efectiva de qualsevol contacte amb els mons exteriors. I aquest fenomen no és natural, algú o alguna cosa ho està causant. Això requereix mesures dràstiques, algunes de les quals són fora de la jurisdicció normal de la Federació. Per a això, ľalmirall Pavel Chekov, cap ďInteŀligència de la Flota, contacta amb el comandant Tuvok, ľex-agent de seguretat de la Voyager i ľactual cap de la recentment reorganitzada secció 31. En Tuvok ha de reunir una nova tripulació rebel encoberta, la majoria marginats, brètols i fins i tot criminals. Aquest nou equip té per missió ďesbrinar el que està causant el plegament del temps i ľespai, i aturar-ho al preu que sigui. Però seran capaços de deixar de banda les seves diferències i de tractar de no matar-se els uns als altres abans de complir la seva missió?
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.