DIARI D'ABORD DE "RENEGADES"

L'equip que prèviament havia produït "Star Trek: Of Gods and Men" està darrera d'aquest projecte que es diu "Star Trek: Renegades". La premisa es va originar l'últim dia de rodatge de "Of Gods and Men". En Jack Trevino va fer el suggeriment d'una sèrie on els protagonistes haguessin de treballar fora dels límits de la Flota Estel·lar. L'escriptor Ethan Calk ha confirmat més endavant això com l'origen de la idea. L'equip de producció veu tres possibilitats per a aquest pilot: o bé serà recollit per la CBS per crear una sèrie, o es convertirà en un pel·lícula autònoma o serà el primer episodi d'una sèrie d'internet.
Han passat uns quants anys des que l'Enterprise va deixar de volar, i encara que hem tingut no fa tant l'adaptació per a la pantalla gran de la visió futurista d'en Gene Roddenberry (seguida de la seva recent seqüela), l'equip darrera "Renegades" sent que la veritable llar de Star Trek és una sèrie continuada d'episodis. L'objectiu d'aquest projecte és fer que això passi. "Renegades" comptarà amb una combinació de cares conegudes de Star Trek, a més d'un ventall de nous actors molt prometedors.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.