PEĿLÍCULA (Data esteŀlar: 6712.4)
DE DÉUS I HOMES
(OF GODS AND MEN)
Escrit per Jack Trevino i Ethan H. Calk / Dirigit per Tim Russ
Subtítols en català: En procés
Data de llançament: 2007 / 2008

Som a ľany 2306…

Han passat 12 anys des que el capità James Kirk va ser arrossegat pel Nexus quan intentava salvar la tripulació de ľEnterprise-B. Per desgràcia, un any més tard, el capità Montgomery Scott va ser reportat com a desaparegut juntament amb els passatgers i la tripulació de ľUSS Jenolen, i fins avui encara no se’n sap res.
La resta dels membres de la tripulació de ľUSS Enterprise han anat per camins separats.
El capità Spock i el doctor McCoy han passat els darrers anys a Khitomer, continuant la seva feina per establir la pau entre la Federació i ľImperi Klingon, encara que un es pregunta si alguna vegada s’establirà la pau entre ells.
El capità Hikaru Sulu i la seva tripulació de ľExcelsior són en una missió desplegada més enllà dels confins del quadrant Alfa.
El capità Pavel Chekov, encara que servint en una alta posició al departament de Seguretat de la Flota Esteŀlar, sent que la seva carrera s’ha estancat, plantejant-se la jubilació.
La capità Nyota Uhura exerceix com a Directora de Lingüística de la Flota Esteŀlar, càrrec que troba molt interessant, però ella sent que encara hi manca alguna cosa a la seva vida.
Ara, quaranta anys després de la seva primera missió, en Chekov i ľUhura, juntament amb en John Harriman, excapità de ľEnterprise-B, s’uneixen a la conmemoració ďuna nau molt especial.
No obstant això, la reunió és interrompuda quan reben una trucada ďauxili ďun planeta massa familiar per a ells, on es troben amb una cara gairebé oblidada, i en un instant, alguna cosa passa, o més ben dit, no passa, i que pressiona els tres amics per embarcar-se en una missió que canviarà per sempre les seves vides…

Ľaventura tot just comença
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.