DIARI D'ABORD DE
OF GODS AND MEN

Star Trek: Of Gods and Men és una pel·lícula (originalment emesa com a una mini-sèrie de tres parts) no oficial de de Star Trek que inclou molts membres de l'elenc de les sèries de televisió i pel·lícules de Star Trek. És descrit pels seus productors com a "regal del 40è aniversari" dels actors de Star Trek per als seus fans. Va ser filmada el 2006, però el seu llançament es va retardar fins el 2007-08. No està oficialment aprovada pels titulars dels drets de Star Trek, però s'ha inclòs a la web oficial de Star Trek.

La sèrie va ser dirigida per en Tim Russ. Més conegut per interpretar a en Tuvok a Star Trek: Voyager, de la qual també havia dirigit un episodi de la sèrie. "Of Gods and Men" va ser filmada als decorats de Star Trek: New Voyages a Port Henry, Nova York. Altres escenes també van ser filmades a propt de Los Angeles, Califòrnia, incloent les Vasquez Rocks, un lloc popular per rodar escenes de la sèrie original de Star Trek. Les escenes a l'Acadèmia de Ciències de Vulcà van ser filmades a la vall de San Fernando. La fotografia principal va començar 12 juliol de 2006 i va acabar a l'octubre de 2006.

El co-escriptor Jack Trevino va explicar que molts actors de la sèrie tenien moltes ganes de participar-hi: "els actors de Star Trek tenen una relació especial amb els seus fans... veien aquest projecte no només com l'últim gràcies a en Gene Roddenberry i aks actors originals de Star Trek, sinó també com a agraïment als fans que han recolzat la sèrie durant aquests 40 anys". El productor executiu Douglas Conway va mirar de reunir més actors de la Sèrie Original, però en no estar disponible en George Takei (Hikaru Sulu), això va portar a la idea d'incloure el personatge de l'Alan Ruck com a capità.
Alguns actors de Star Trek: New Voyages, com en James Cawley i Jeff Quinn entre d'altres, també hi van participar.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.