DIARI D'ABORD D'AURORA

Star Trek: Aurora és una petita producció creada per en Tim Vining i animada digitalment per ell mateix. Segueix les aventures de la capità Kara Carpenter i la seva nova (i única) primer oficial vulcaniana, la T'Ling, en la seva petita nau de càrrega Aurora. Aquesta pel·lícula totalment animada digitalment es desenvolupa a l'any 2270, just després de la sèrie original de Star Trek en un sector sense llei de l'espai, on la Kara i la T'Ling participen en la seva empresa marginal intentant tant obtenir-ne un benefici i no ficar-se en problemes, però fins i tot a l'immensitat de l'espai els problemes no estan mai lluny del tot... i, de vegades el passat mai està prou enrere.
La inspiració per seguir les gestes dels mercants interestel·lars en lloc de caràcters de la Flota Estel·lar prové dels nombrosos civils que en Kirk i l'Enterprise van trobar a la Sèrie Original: quan en Tim Vining era un nen li agradava veure aquestes persones vestides amb monos de treball en un planeta o en una estació i es preguntava més sobre la seva història: d'on venien? Com hi arribaven? Què va passava amb ells després?. "Les Dones d'en Mudd", per exemple, sempre li va quedar gravada a en Tim, potser perquè contenia algunes de les úniques escenes amb civils humans ordinaris sense caràcters de la Flota Estel·lar al voltant.
En Tim Vining no s'havia adonat mai abans de que realment era un trekkie de tota la vida fins que vai decidir crear Aurora. Ell sempre havia estat interessat en l'animació, i quan per fi va tenir els mitjans per fer tota una pel·lícula, Star Trek va ser la primera cosa que li va venir al cap. Potser va ser part perquè Star Trek Enterprise havia estat cancel·lada feia poc, però sentia un buit, i semblava que l'única manera d'omplir-lo era fer-ho ell mateix. No se sap què li espera en el futur a Star Trek, però totes les produccions amateurs, fanfilms i l'activitat Trek en general a la web és sens dubte interessant i demostra que hi ha encara un gran interès, per la qual cosa en Tim seguirà treballant en el seu racó de l'univers de Star Trek.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.