Star Trek: First Voyages és una sèrie que s’havia ďemetre paraŀlelament amb New Voyages / Phase II.
De fet, el primer episodi, que s’hagués titolat "Pomp and Circumstance", hagués sigut un episodi de Phase II, per promocionar la nova sèrie, i els següents episodis s’haguéssin emès a part com a First Voyages.

Aquesta sèrie, ideada per James Cawley i Carlos Pedraza, hauria tingut com a protagonistes cadets acabats de sortir de ľAcadèmia de la Flota Esteŀlar que haurien estat assignats a la nau Enterprise. Haguéssim vist igualment els personatges que tots coneixem, però haurien quedat en segon plà, essent els principals protagonistes en Peter Kirk i els seus companys. Hauria sigut una història de ľEnterprise vista amb els ulls dels més novells de la nau.

El primer episodi hauria transcorregut entre "Una vida per recordar" i "Sang i foc" i ens hagués presentat els següents personatges, entre altres:
Alferes Peter Kirk: Nebot del Capità James T. Kirk.
Alferes Lara Tannin: Originària del planeta Alpha Centauri, la primera colònia humana, la qual, igual com els habitants del seu planeta, no es considera humana en el sentit de pertànyer a la Terra.
Tinent Alex Freeman: Humà. Assignat a la nau Enterprise com a Oficial Mèdic, té una relació sentimental amb Peter Kirk.
Alferes Laisa Attux: Humana. Els principals protagonistes formaven part ďun grup ďèlit a ľAcadèmia, anomentat "ĽEsquadró Roig", però ella no en formava part.
Alferes Bren Marden: Humà. Havia entrat a ľAcadèmia més tard del que li pertocaria, per això és més gran que els altres cadets. És el millor amic ďen Peter i moltes vegades hauria actuat com si fos la seva consciència.
Tinent Xon: Vulcanià. Com que també havia assistit a ľAcadèmia de Ciències de Vulcà, es va graduar a ľAcadèmia de la Flota Esteŀlar directament amb el grau de Tinent.
Alferes Noura: Provinent del planeta Vrijheid, ďon la seva cultura és vista pels altres com a paranoica; la seva societat dóna més importància a la seguretat que no pas a la llibertat. Tampoc havia format part de ĽEsquadró Roig.

Els següents episodis, ja sota la denominació de First Voyages, haurien girat entorn ďaquests personatges, i també hi hauria hagut històries centrades en la infermera Chapel o la Tinent Uhura, i també hauríem conegut millor els romulans.

El projecte va tenir llum verda i es va començar a treballar en la producció, i ja es van fer castings per interpretar els personatges. El director hagués sigut en Ben Alpi, el director de fotografia en Dave Berry i ľespecialista en efectes visuals en Joel Bellucci, els quals tots ells ja havien treballat en episodis de New Voyages / Phase II. Ľepisodi "Pomp and Circumstance" s’hagués començat a rodar durant el 2008.
Tot i haver començat a treballar en la producció de "Pomp and Circumstance" (que fou re-anomenat "Our Own Devices"), el projecte no va mai tirar endavant i es va decidir centrar-se en la producció dels episodis de Phase II.

Tot i així, alguns dels personatges van ser presentats a ľepisodi "Sang i foc", convertint-se alguns ďells en personatges regulars.

STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.