Aquests són els futurs episodis que estan confirmats fins a dia ďavui. Alguns ďells ja estan filmats i estan en fase de post-producció, és a dir, s’han ďafegir efectes especials, ajustar el so, incloure música de fons, corregir colors i iŀluminació… bé, una tasca feixuga que no es fa ďun dia per ľaltre, sinó que es necessita una gran quantitat de personal i de recursos econòmics. Però això no és tan senzill, ja que es compta amb els diners que molts dels membres de ľequip disposen de les seves butxaques, i del temps lliure que tenen, si en tenen, entre la seva pròpia vida laboral, familiar i social. És per aquesta raó que fins ara cada episodi ha anat sortint a un ritme de més o menys cada any. Tan de bo fós possible poder veure els episodis amb més freqüència, però preferim que es prenguin el temps necessari i que ens proporcionin episodis amb la qualitat que fins a aquest moment està definint Star Trek: Phase II.
EN MUDD I FORÇA AL CANUT
(MUDD IN YOUR EYE)
Escrit per Howard Weinstein

Un episodi amb en Harry Mudd. No sabem fins a quin punt el guió està relacionat amb el primer intent per part ďen James Cawley de crear un episodi amb en Harry Mudd, "The Sky Above, the Mudd Below".
Nota: els títols en català que apareixen en aquesta secció són propostes que no es consideraran definitives fins que els episodis no siguin publicats a la secció d'episodis llançats per a la seva emisió, per la qual cosa podríen patir canvis en cas que sigui necessari.
Les traduccions dels títols no són necessàriament fidels als originals, i en alguns casos s'han adaptat per proporcionar un significat més coherent.
The Sky Above, the Mudd Below
('El cel per sobre, en Mudd per sota')

Un episodi que giraria entorn de Harcourt Mudd, que havia aparegut a la sèrie original ('Les dones ďen Mudd' i 'Jo, Mudd') i la sèrie animada (a ľepisodi 'La passió ďen Mudd'). Ľactor que s’hauria triat pel paper era J.G. Hertzler, que havia aparegut a diversos episodis de Star Trek: Espai profund 9 i Star Trek: Voyager. Però la seva agenda no li va permetre de seguir endavant. S’ha valorat la idea ďun altre actor per interpretar en Mudd, però de moment el projecte ha quedat aparcat.
El guió s’havia creat a partir ďuna història amb el mateix títol apareguda als còmics de Star Trek, de DC Comics, escrita per Howard Weinstein.
Kilkenny Cats
('Gats salvatges')

El guió ďaquest episodi estava previst inicialment per la cinquena temporada (que mai es va emetre) de Star Trek: Enterprise i presentava una espècie ďaparença felina, els Kytheri, que hauríen estat creats digitalment. Inicialment els alienígenes havien de ser els Kzinti, que havien aparegut en un episodi de Star Trek: La sèrie animada, però degut a problemes de drets ďautor (els Kzinti havien sigut creats per Larry Niven, el qual va vendre’n els drets ďús a una altra companyia) ho van haver de canviar.
El motiu pel qual el projecte ha quedat aparcat per a Phase II és que la creació digital dels Kytheri és massa costosa.
Rest and Retaliation
('Repòs i represàlia')

Basat en un argument de Howard Weinstein, aquest hagués sigut una seqüela de l'episodi de la sèrie original 'Shore Leave' (Permís a terra) i ľacció hauria tingut lloc en la seva totalitat en el mateix planeta de ľepisodi esmentat. El motiu de no seguir endavant amb ľepisodi és degut a que en James Cawley no estava del tot satisfet amb el guió.
MENTS PROBLEMÀTIQUES
(TROUBLESOME MINDS)
Escrit per Dave Galanter

Mentre explora la part inexplorada de la frontera, ľEnterprise respon a una crida de socors ďuna nau desconeguda. El capità James T. Kirk es troba a un pas ďuna amenaça de guerra interesteŀlar per salvar la vida ďun home que el seu propi poble ha abandonat. En Berlis, líder de la colònia ďuna raça telepàtica anomenada Isitri, afirma no saber per què els del seu món natal el volen mort. Ara, en Kirk ha de trobar una forma de salvar milers de milions de persones a mans ďun sol home, o ser responsable de la destrucció de dos planetes. Adaptat de la noveŀla del mateix nom ďen Dave Galanter, que va publicar coincidint amb la peŀlícula de Star Trek del 2009 ďen JJ Abrams.
EPISODIS ARXIVATS

Hi ha alguns episodis que es van aprobar en el seu moment però que mai es van arribar a filmar, per un motiu o per un altre. Això no significa que estiguin descartats definitivament, qui sap si més endavant s'arribin a produïr. Però de moment queden arraconats o millor dit, arxivats. Són els següents:
Origins: The Protracted Man
('Orígens: Ľhome fragmentat')
Escrit per David Gerrold i Dave Galanter

Un episodi que es remunta fins al principi i explora la vida d'en James T. Kirk com a cadet, mostrant com van començar totes les seves aventures. Aquest episodi va ser gravat amb en James Cawley interpretant en Kirk. Després de prendre el relleu en Brian Gross, ľepisodi ha estat postposat. Possiblement el guió es tornarà a filmar amb en Brian Gross com a Kirk més endavant.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.
What Lies Beneath
('El que la veritat amaga')
Tot i ser concebut com a un llargmetratge, la intenció va ser més tard escurçar-lo a una duració semblant als demés episodis. Va ser escrit per Jack Trevino i Ethan Calk, els quals havien escrit algun episodi de Star Trek: Espai profund 9, i ja s’havia contactat amb ľactor Christian Malmin per interpretar el pare de Spock, ľAmbaixador Sarek, i ľactor Michael Mack que hagués fet el paper del Doctor M’Benga.

Bandi
('Bandi')
Aquest episodi girava entorn ďun petit ésser semblant a un ós de peluix, en Bandi, que era la mascota d'algú de la nau, que distorsionava mentalment els sentiments i les emocions dels tripulants de ľEnterprise per tal de rebre el màxim d'atenció.
Aquest episodi va ser ideat per David Gerrold per a la sèrie original, però finalment el projecte va ser rebutjat. Més endavant la història va ser adaptada per a un capítol del còmic no oficial Star Trek: el Manga.

Rock-A-Bye, Baby… Or Die!
('Fes nones, petit… o mor!')
Aquest episodi havia sigut escrit per a la primera temporada de la sèrie original, i tot i que es va aprobar mai va ser rodat. George Clayton Johnson va presentar a James Cawley la seva història, el qual inicialment va accedir a filmar-la. Girava entorn ďuna entitat alienígena que s’allotjava dins ľordinador de ľEnterprise.

Our Own Devices
('Els nostres propis dispositius')
Aquest episodi inicialment es va anomenar Pomp and Circumstance ('Pompa i circumstància') i hagués sigut ľepisodi pilot per a un spin-off de Phase II, Star Trek: First Voyages.

Veure la secció FIRST VOYAGES (canceŀlada)

He Walked Among Us
('Caminava Entre Nosaltres')
Va ser escrit per Norman Spinrad com a un episodi de la sèrie original, però no li va agradar les modificacions que es van fer i va demanar que no es realitzés. Tot i haver-se perdut el guió original, va ser retrobat uns 40 anys més tard i Spinrad i Cawley van acordar filmar-lo. CBS, la propietària de la franquícia de Star Trek, va demanar que no fos concebut com a un episodi de Phase II, i per tant es va abandonar el projecte.
Tractava sobre el descobriment per part de ľEnterprise del misteriós desenvolupament tecnològic de la civilització ďun planeta que se suposava que havia de ser molt menys avançada.

Joanna
('Joanna')
"Joanna" va ser escrita per la Dorothy Fontana, i hagués sigut el primer episodi de la sèrie original en aparèixer la Joanna McCoy, la filla ďen Leonard McCoy. Ľesboç va ser presentat el 27 ďagost del 1968 i més tard va ser reescrit per convertir-se en "El camí cap a ľEdén" ("The Way to Eden"). A la història original hi apareix la Joanna, qui puja a bord de ľEnterprise i té una aventura romàntica amb en Kirk, causant gran conflicte entre el Dr. McCoy i en Kirk, i entre el Dr. McCoy i la seva filla. Encara no se sap fins a quin punt el nou guió serà fidel a ľoriginal.

Una situació peluda…
('A fuzzy thing happened…')
ĽEnterprise troba una nova varietat de tribbles encara més entremaliats. Aquest episodi va ser escrit per David Gerrold.

PA I BARBÀRIE
(BREAD AND SAVAGERY)
Escrit per Rick Chambers

Una seqüela de ľepisodi de la segona temporada de la sèrie original, "Pa i circ" (Bread and Circuses). Ľactor Brian Gross reemplaça en James Cawley com a Kirk en aquesta i les següents produccions.

EN POST-PRODUCCIÓ
TURMENT DEL DESTÍ
(TORMENT OF DESTINY)
Escrit per Rick Chambers

La tripulació de ľEnterprise torna a la nau-món de Yonada, a visitar la Natira, la summa sacerdotessa dels yonadans. Allà hi coneixeran el destí que els té guardat ľanomenat “Oracle del Poble”. La producció ďaquest últim episodi es va iniciar el 10 de juliol del 2015 i va acabar 24 de juliol del 2015 al nou estudi de la sèrie localitzat a Ticonderoga, Nova York.