Algun cop s’ha creat també alguna vinyeta totalment fora de context per part dels membres de ľequip per a alguna ocasió especial i simplement per pura diversió. Són paròdies que en cap moment formen part del fil de Star Trek New Voyages / Phase II.
En James Cawley va visitar la FedCon (la convenció de Star Trek més gran ďEuropa) ľany 2010. Després de la convenció va tenir ľoportunitat de visitar a en Tobias Richter a la seva empresa ďefectes digitals, The Light Works, a Colònia. Durant aquesta visita en Tobias va mostrar el seu model digital de ľEnterprise de la peŀlícula del 2009 Star Trek, de JJ Abrams, on en James hi tenia un petit paper com a actor convidat.
A en James no li agradava la forma de ľEnterprise ďaquesta peŀlícula i suggerir que a Phase II s’hi podria inclouse una vinyeta on ľEnterprise fes explotar la versió cinematofràfica.
La versió final del vídeo no fa explotar la nau, sinó que utilitza una manera més enginyosa i divertida. Aquest va ser mostrat per primera vegada a la FedCon com el vídeo ďobertura el 2011 i Phase II el va penjar aquell mateix dia a Youtube.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.
AVDA. PENNSYLVANIA 1701
(1701 PENNSYLVANIA AV)
Escrit i dirigit per Pony Horton
Subtítols en català: Santi Fabrellas
Data de llançament: 20 de desembre del 2011

Què passaria si el president Richard Nixon hagués sigut un gran fan de Star Trek? En Nixon va ser elegit president tant el 1968 com al 1972, però va haver de renunciar després ďun escàndol a ľhotel Watergate, a Washington, i als enregistraments de les activitats del president els mancaven 18 minuts que no van ser mai recuperats.

Al president Nixon li va encantava gravar en secret tot el que va passava a ľoficina oval. Les trucades telefòniques, les converses personals i polítiques, les reunions… Tot es gravava en cinta ďàudio. Però què va passar durant una nit molt especial del 1969 quan el president Nixon es va oblidar que la gravadora estava gravant? El seu agent del servei secret, ľagent Smith, té la fatigosa tasca de mantenir la imaginació del president a terra.