Aquestes són les vinyetes, o episodis de durada curta, que s'han filmat fins ara. Hi ha almenys dues vinyetes més filmades: 'Change of Command' (Canvi de Comandament) que no va veure mai la llum i es va arxivar degut a la qualitat pobre de les imatges comparades amb els episodis posteriors. L'altra és 'Auld Lang Syne' (Pels Vells Temps) que no sabem en quin estat es va quedar. Qui sap, potser algun dia arribem a veure-les, d'una manera o d'una altra...
SEIENT DE COMANDAMENT
(CENTER SEAT)
Escrit per Erik Korngold i dirigit per Erik J. Goodrich
Subtítols en català: Santi Fabrellas
Data de llançament: 17 de març del 2006

En Sulu torna a ľEnterprise després del seu ascens a comandant. La seva primera tasca és un vol rutinari, però els recents canvis realitzats a ľEnterprise convertiran aquest viatge en una experiència molt perillosa.
ĽESCENARI DE MAI GUANYAR
(NO WIN SCENARIO)
Escrit per Erik Korngold i dirigit per Erik J. Goodrich
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 8 ďoctubre del 2011

Després ďenfrontar-se amb el capità Kirk en una versió Klingon del Kobayashi Maru, el capità Kargh espera el dia en què ell i Kirk es reuniran de veritat.

A la línia temporal de Star Trek aquesta vinyeta va entre la segona i la tercera temporada de la sèrie original.
ANAR AMB CORATGE
(GOING BOLDLY)
Escrit per Dave Galanter i dirigit per James Cawley
Subtítols en català: Santi Fabrellas
Data de llançament: 6 ďagost del 2012

Aquest és un homenatge a cinc companys de ľequip de ľEnterprise que van morir recentment, dos dels quals (Anthony DeGregorio i John Olson) són reals i en són esmentats.

Aquesta vinyeta significa també un nou començament de Phase II i que introdueix ľactor Brian Gross com el nou James T. Kirk, una USS Enterprise restaurada, i la primera aparició del tinent Arex, personatge regular a Star Trek: La sèrie animada.

STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.