Un cop finalitzat el tercer episodi, ľequip de New Voyages es va adonar que havien arribat a una qualitat bastant exigent, i van decidir canviar-ne el nom, obtenint els permisos per poder-se dir igual com la sèrie avortada a finals dels anys 1970, és a dir, Star Trek: Phase II.
EPISODI 4 (Data esteŀlar: 6429.2)
SANG I FOC, 1a part
(BLOOD AND FIRE, part 1)
Escrit per David Gerrold i Carlos Pedraza / Dirigit per David Gerrold
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 20 de desembre del 2008

Malmesos després ďuna dura batalla amb els klingons, ľEnterprise i la seva tripulació han ďacudir a socórrer una nau científica. Entre els nous tripulants es troba el nebot del capità Kirk, en Peter, que ha aconseguit ser assignat a ľEnterprise per poder estar a prop del seu promès, el tinent Alex Freeman. Tots dos formaran part de ľequip de rescat, descobrint que el que ha passat a la nau científica és més terrible del que ningú s’hagués pogut imaginar.

Actors convidats: Bobby Quinn Rice (Peter Kirk), Evan Fowler (Alex Freeman), Phil Keoghan (Almirall Keoghan)
EPISODI 5 (Data esteŀlar: 6429.2)
SANG I FOC, 2a part
(BLOOD AND FIRE, part 2)
Escrit per David Gerrold i Carlos Pedraza / Dirigit per David Gerrold
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 20 de novembre del 2009

Ľequip de rescat dirigit pel comandant Spock troba supervivents dins la Copernicus, els quals afirmen haver trobat una cura per la plaga regulana. Però les ordres de la Flota Esteŀlar continuen essent clares: la Copernicus i tots els seus tripulants han de ser eliminats per evitar la propagació de la malaltia. En Kirk i en McCoy inicien una carrera a corre-cuita per trobar la forma de salvar els seus amics, sota ľamenaça ďun nou atac dels klingons.

Actors convidats: Denise Crosby (Dra. Jenna Yar), Bill Blair (Comandant Blodgett), Bobby Quinn Rice (Peter Kirk), Evan Fowler (Alex Freeman), John Carrigan (Kargh)
EPISODI 6 (Data esteŀlar: 7232.5)
UNA FLOTA ESTEĿLAR ENEMIGA
(ENEMY: STARFLEET)
Escrit per Dave Galanter, Patty Wright i Gregory Brodeur / Dirigit per Ben Tolpin
Subtítols en català: Santi Fabrellas i Josep Maria 22.
Data de llançament: 22 ďabril del 2011

Atacats mentre exploren un nou sector de ľespai, el capità James T. Kirk i la seva tripulació es troben sense voler enmig ďuna guerra. La nau USS Eagle, perduda desde fa 8 anys, es troba ara sota el domini ďuna dona meskana, ľAlersa, qui maneja la nau i el seu capità com vol amb els seus trucs mentals, i vol dominar els peshans. ĽEnterprise serà ľúnica nau capaç de detenir ľAlersa i la seva flota esteŀlar enemiga.

Actors convidats: BarBara Luna (Alersa), Paul Sieber (Alcar Kyril), Vic Mignogna (Capità Thoran)
EPISODI 7 (Data esteŀlar: 9717.7)
LA NENA
(THE CHILD)
Escrit per Jaron Summers i Jon Povill / Dirigit per Jon Povill
Subtítols en català: Santi Fabrellas
Data de llançament: 5 ďabril del 2012

Mentre ľEnterprise travessa un estrany núvol d'energia, ľalferes Isel és misteriosament impregnada i, en qüestió de dies, dóna a llum una nena, Irska, que sembla ser totalment humana, a diferència de la seva mare que és deltana. Una curiosa forma de vida alienígena vol estudiar la tripulació, però la seva presència posa en perill la nau.

Actors convidats: Anna Schnaitter (Isel), Ayla Cordell (Irska)
EPISODI 8 (Data esteŀlar: 2623.3)
EL KITUMBA
(KITUMBA)
Escrit per Patty Wright, ďuna història de John Meredyth Lucas / Dirigit per Vic Mignogna
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 1 de gener del 2014

ĽUSS Enterprise emprèn una missió suïcida al cor de ľImperi Klingon. Influenciat per tots cantons pels senyors de la guerra i altres persones amb les seves pròpies motivacions, el Kitumba es troba de sobte davant seu pitjor enemic: el capità James T. Kirk i ľEnterprise. Les decisions que prendrà tindran un gran ressò per tota la galàxia durant els propers anys.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.
EPISODI 9 (Data esteŀlar: desconeguda)
COLADOR MENTAL
(MIND-SIFTER)
Escrit per Rick Chambers, ďuna història de Shirley S. Maiewski / Dirigit per Mark Edward Lewis
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 1 de desembre del 2014

En Kirk és torturat pels klingons per obtenir informació sobre els viatges en el temps i després enviat a la Terra dels anys 1950 pel Guardià de ľEternitat del planeta Portal, on acaba majoritàriament amb amnèsia i sense respondre en un hospital psiquiàtric, sota ľatenció ďuna doctora. Els klingons han utilitzat amb en Kirk el “colador mental” per a treure-li informació, un dispositiu que ha programat al seu cervell patir cada vegada que es pronunciï “Capità James T. Kirk”. Mentrestant, arran de la desaparició ďen Kirk a Nimbus III, ľSpock està al comandament de ľUSS Enterprise, encarregat de cercar en Kirk i aclarir-ne la seva desaparició. Però la Flota Esteŀlar fa nous plans per a ľEnterprise.
EPISODI 10 (Data esteŀlar: 7713.6)
LA COSA MÉS SAGRADA
(THE HOLIEST THING)
Escrit per Rick Chambers / Dirigit per Daren Dochterman
Subtítols en català: Josep Maria 22.
Data de llançament: 15 de gener del 2016

El capità James T. Kirk es troba per primera vegada amb la carismàtica científica doctora Carol Marcus, especialitzada en terraformació. La Carol és la dona que un dia serà la mare ďen David, el fill ďen Kirk i qui també li trencarà el cor. La doctora Marcus dirigeix un projecte de terraformació al planeta Lappa İİİ que va molt malament i devasta el planeta. És culpa ďella? O hi ha una misteriosa operació de mercat negre després de la catàstrofe? En Kirk i la tripulació de la renovada USS Enterprise hauran ďinvestigar-ho.