DIARI D'ABORD D'AXANAR

"Star Trek: Axanar" és una interessant producció en desenvolupament, situada abans de la sèrie original de Star Trek, i es centrarà en un altre famós capità, en Garth d'Izar. Està essent desenvolupada per un equip que inclou a alguns dels membres de la sèrie Star Trek: Phase II. Aquesta producció també inclourà a en Richard Hatch, conegut per a molts de vosaltres de la sèrie "Galàctica: Estrella de Combat", i interpretarà l'antagonista principal Klingon.

La nova producció "Star Trek: Axanar" explicarà la història de Garth d'Izar, que va ser el principal antagonista a l'episodi de Star Trek "Whom Gods Destroy" (A qui Deu destrueixi). Aquest episodi va establir que abans de ser internat a l'asil per a criminals dements d'Elba II, en Garth era un Capità de Flota famós a la Flota Estel·lar i un heroi pel jove James T. Kirk. El seu major reconeixement va arribar a la batalla d'Axanar, la història de la qual és eina indispensable d'estudi a l'Acadèmia. Star Trek: Axanar explicarà la història de la famosa batalla entre la Federació i l'Imperi Klingon, que va tenir lloc 21 anys abans de la sèrie original de Star Trek.
"Axanar" és una idea original del fundador de Propworx, Alec Peters, que ha estat pensant en aquesta idea des de fa 15 anys. Ens explica que sempre ha sentit que hi ha "una increïble història per explicar" sobre en Garth, que va ser l'heroi d'en Kirk abans que un incident el portés a la bogeria i l'intent de genocidi. El projecte té els seus incicis el 2010, quan en Peters, un àvid col·leccionista, estava mostrant al productor executiu de Star Trek: Phase II, en James Cawley, la seva recent adquisició del vestit original d'en Garth. Després d'expressar la seva fascinació pel personatge, en Cawley va demanar als guionistes que afegissin un paper per a en Peters (com a Garth) a l'episodi flashback de Phase II que estava a punt de ser filmat, "Orígens; L'Home Fragmentat". En James Cawley també va recolzar la idea de crear una pel·lícula per ser emesa per internet, "Axanar", i va oferir l'ús del pont de l'USS Enterprise, que es remodelarà per transformar-se en el pont de l'USS Ares d'en Garth (una nova nau creada per a Axanar). S'espera que l'episodi de Phase II "Orígens" s'emeti abans que Axanar, on s'establirà en Peters en el paper d'en Garth d'Izar.
El projecte Axanar es troba actualment en preproducció. En Peters s'ha associat amb en John Kelley (el Dr. McCoy a Phase II) i l'escriptor de novel·les de Star Trek Dave Galanter per escriure el guió. Gran part del treball de disseny d'accessoris, vestits i naus s'ha completat. Es rodaran dues vinyetes a la tardor del 2013 i la pel·lícula principal es filmarà el 2014. L'objectiu és donar a conèixer la primera vinyeta de suport (situada poc després dels esdeveniments de "Whom Gods Destroy") seguida d'una sèrie de vinyetes o episodis de curta durada, fins a arribar al voltant de 10 vinyetes (més o menys) que se sumarien a la pel·lícula d'entre 75 i 90. Aquesta serà seguida d'una última vinyeta de suport situada a l'època de la sèrie original.
STAR TREK and all related marks, logos and characters are owned by CBS Studios Inc. This website, the promotion thereof and/or any exhibition of material created by the operators of this website are not endorsed or sponsored by or affiliated with CBS/Paramount Pictures or the STAR TREK franchise.

STAR TREK i totes les marques, logos i caràcters relacionats són propietat de CBS Studios Inc. Aquesta pàgina web, la promoció de la mateixa i/o qualsevol exhibició de material creat pels operadors d'aquesta pàgina web no estan promocionats o patrocinats per, ni afiliats amb CBS/Paramount Pictures o la franquícia de STAR TREK.